Iskolánk

Oktogon Tánc Centrum

kiemelt-kep-tancosok.png

22 éve lépésről lépésre az élen

A több mint 20 éves Oktogon Tánc Centrum Budapest egyik első és legnagyobb tánciskolája, mely három helyszínen, öt táncteremmel és közel 1000 nm-en várja a táncolni vágyókat.

Az elmúlt huszonkét évben több mint 50 ezer tanítvány koptatta az Oktogon táncparkettjét: növendékei közül többen táncoltak egészen bajnokságok dobogójáig és köttettek életre szóló szerelmek, barátságok is falai között. Oktatói elismert táncpedagógusok, táncművészek, akik közül többen is országos, illetve világbajnokok.
Legyen szó páros vagy szóló, báli vagy divattáncról, gyermek vagy felnőtt kurzusról, az Oktogonban több mint 30 táncstílus közül lehet válogatni A-tól (Amerikai sztepp) Z-ig (Zumba).

Évente kétszer, júniusban és decemberben a hagyománynak számító szezonzáró bálokon, az Európa-hajó fedélzetén gyűlnek össze a régi és új tanítványok, táncosok és nemtáncos táncbarátok, hogy egy lélegzetelállító kört tegyenek az esti Dunán áttáncolva az egész éjszakát. A táncos tanévet nagyszabású, látványos gálaműsorral zárjuk,  hogy tanítványaink is bemutathassák a színpadon az év közben elsajátított koreográfiákat.

Az Oktogon nem csupán egy tánciskola: tanulójaként egy olyan csapat tagjává válhatsz, melyet két évtized tánc iránti töretlen szenvedélye kovácsolt összetartó közösséggé.

ISKOLÁNK SZÁMOKBAN

TÁNCSTÍLUSOK
0
KURZUSOK
0
TANÁRAINK
0
TANULÓINK
0
video-bg.jpg

Oktogon Tánc Centrum

Ismerd meg az Oktogon Tánc Centrumot!

Az Oktogon nem csupán egy tánciskola: tanulójaként egy olyan csapat tagjává válhatsz, melyet két évtized tánc iránti töretlen szenvedélye kovácsolt összetartó közösséggé.

Oktogon Tánc Centrum Egyesület

1062 Budapest, Aradi utca 1.,
Postacím: 1399 Budapest, Pf. 605.

  • dummy+36 (1) 302-3434

  • dummy+36 (30) 526-5485

  • Általános információk: info@tanciskola.hu

  • Tanfolyami információk, jelentkezés: recepcio@tanciskola.hu

Hírlevél feliratkozás

Add meg E-mail címed és iratkozz fel hírlevelünkre!