Oktogon Tánc Centrum Tánciskola a belvárosban

Husvéti Kinga

Mindenkiben él egy táncos, csak fel kell fedezni.

Husvéti Kinga

Husvéti Kinga

Mindig lenyűgöztek a táncos filmek, műsorok azonban fiatalkori félénkségem és különböző sportágakban eltöltött évek miatt csak 2005-ben léptem be a tánc világába.

Sosem felejtem el azt a napot amikor beiratkoztam a New York tánciskola kezdő társastánc tanfolyamára. A tánc hirtelen teljesen kitöltötte az életemet. Minél többet szerettem volna tanulni, gyakorolni, táncolni és ez azóta sem változott.

A New York tánciskolában töltött évek és egy rövid versenyzős időszak után, egy ismerősömnek köszönhetően az Oktogon tánciskolában folytattam a társastáncot, illetve kezdtem el versenytánc előkészítőre járni. Pár év után és egy új táncpartner révén a Fortuna Tánciskolában folytattam a versenytáncot.

A társastánc mellett a tánc egyéni, kötetlenebb kifejezésmódjai is érdekeltek és 2008-ban egy újabb álmomat váltottam valóra amikor elkezdtem flamencot tanulni a Szüerro tánciskolában. Hamarosan a társulat tagjai között találtam magam és számos fellépésen, bemutatón vehettem részt. A társulat repertoárját fúziós számokkal is bővítettem.

2010-ben kezdtem el társastáncot oktatni először a Fortuna, majd a Szüerro tánciskola megbízásából. Esküvői táncoktatással és magánórák tartásával is bővítettem tanári tevékenységemet. Megszereztem a Társastánc oktatói végzettséget. 2015-ben megalkottam egyedi, pároknak kialakított különleges programomat, a Pártáncot.

Az évek során több táncstílusban is eltöltöttem rövidebb-hosszabb időt, számos workshopon, tánctáborban vettem részt. Mindig keresem az új táncos kihívásokat és lehetőséget a fejlődésre. 2016. óta a balett is része aktív tanulmányaimnak.

A tanításban a célom a tánc szeretetének átadása, kulcsot találni az különböző személyiségű tanítványok leghatékonyabb tanulásához, örömöt és szevedélyt vinni a mindennapokba.

Husvéti Kinga az Oktogon Tánc Centrumban


Oktatott stílusok

Egyéb szolgáltatás

Magánórák:
Esküvői tánctanítás:
Szalagavatós tánctanítás:
nem vállal
Céges oktatás:
Fellépések:
nem vállal

Aktuális Husvéti Kinga kurzusok az Oktogon Tánc Centrumban


Aktuális Husvéti Kinga intenzív kurzusok az Oktogon Tánc Centrumban


Jelenleg ennek a tanárunknak nincs aktív intenzív kurzusa.
Az elérhető intenzív kurzusok listáját itt találod»


Husvéti Kinga képek