Oktogon Tánc Centrum Tánciskola a belvárosban

Almási Judit

Az ember előbb táncol, mint jár.

Kogi indán mondás

Almási Judit

Zenész családban nőttem fel, magam is játszottam több hangszeren. Bár hivatásommá mást választottam, mindenem a zene és a tánc, feltölt vagy megnyugtat, mikor mire van szükségem. Fiatal korom óta számos táncstílust kipróbáltam és műveltem hobbi táncosként. Tanultam klasszikus balettet, társas táncokat, swinget, balboát, boogie woogie-t, salsát, argentin tangót neves magyar és külföldi oktatóktól. Vallom, hogy mindenki zenére és táncra születik, s ha átmenetileg el is távolodik attól, soha nem késő visszatérni, s ehhez az egyik legkönnyebb út lehet a szenior örömtánc.
Közel tíz évig tartottam időseknek táncos foglalkozásokat, kidolgoztam számukra ülve is táncolható formákat. Az osztrák szeniortánc szövetség oktatói által szervezett kurzuson szereztem meg a szenior örömtánc oktatói oklevelet. Mentálhigiénés szakemberként és pszichodráma vezetőként számomra nem jelent nehézséget egy csoport közös munkáját elősegíteni.
Hiszem, hogy ez a táncforma nem csak a szenior korosztály körében lesz egyre népszerűbb, hanem az aktív ötvenesek vagy akár a még fiatalabbak körében is, hiszen itt nemcsak sokféle zenére változatos koreográfiákat táncolunk, hanem átélhetjük a közös alkotás örömét.

Almási Judit az Oktogon Tánc Centrumban


Oktatott stílusok

Egyéb szolgáltatás

Magánórák:
nem vállal
Esküvői tánctanítás:
nem vállal
Szalagavatós tánctanítás:
nem vállal
Céges oktatás:
nem vállal
Fellépések:
nem vállal

Aktuális Almási Judit kurzusok az Oktogon Tánc Centrumban


Aktuális Almási Judit intenzív kurzusok az Oktogon Tánc Centrumban


Jelenleg ennek a tanárunknak nincs aktív intenzív kurzusa.
Az elérhető intenzív kurzusok listáját itt találod»


Almási Judit képek